keskiviikko 1. toukokuuta 2013

VAPPU

Hyvää Vappua!

Vappua juhlittiin suomalaisittain ja mukaan oli kutsuttu toki muunkin maan edustajia. Ideana oli, että jokainen tekee itselleen vappuhatun, joka pohjautuu suurinpiirtein siihen oikeaan hattuun, eli ylioppilaslakkiin. Me pidettiin porukalla askartelutuokio maanantaina ja saatiin aikaan hienot hatut!




Vappuattona hengattiin eka porukalla hallsseilla, oli hauskaa ja kuunneltiin suomalaisia kappaleita, kuunneltiin mm. Poika saunoo, ja pojat sitten huuteli et Suomi maailmanmestari 2011! Niin ulkomaalaisvahvistukset oli "mitä, mutta sehän oli 2 vuotta sitten?" Naurettiin vaan ja pojat selitti, että joo mutta sitä ennen juhlittiin sentään 1995 vuoden mestaruutta 16 vuotta :D 


Ilta jatkui Red Baarissa, eli kattoterassialueella, missä oli muitakin suomalaisia, eli vaihtareita muista yliopistoista. Siellä myös julistettiin hattukilpailun voittajat, me voitettiin! Elisa, Elias ja minä! Oltiin kyllä luovia, ja olihan meillä hienot hatut!

Muita hattupäitä, monenlaista versiota oli

Meidän hatut keräsi huomiota ja moni halusi ottaa kuvia meidän kanssa.

Gregillä on tuo oranssi hattu ja huivi, sillä samana päivänä oli myös hollantilaisten Queen's Day, eli juhlittiin niiden kuningatarta, viimeistä kertaa tosin kun valta vaihtui Kuningattaren pojalle eilen. 

Oli hauska ilta kyllä, vilinää ja ihmisiä riitti, saatiin serpentiinitkin suoraan Suomesta!

Hyvä Vappu oli pallon tälläkin puolella, ja oli myös päivällä erittäin perinteinen sääkin, sadetta ja ukkosta kunnolla, myös vappupäivä on tänään sujunut sateessa, piknikille piti mennä, mutta ei viitsitty vesisateeseen lähteä istumaan :)

Kävin yksi ilta Harborissa istumassa ja kävelyllä


Viikko on mennyt hälinässä ja huiskeessa, kouluhommia oon yrittänyt tehdä, ensi viikon jälkeen niitäkään ei muuta ole kuin tentit enää. Kyllä se tästä vähenee nekin. JA nyt mentiin jo alle kolmen viikon, tj 20 Suomeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti