tiistai 7. toukokuuta 2013

1/4 ohi!

Englanti on ohi! JEE!

Tänään oli se kamala englannin esitelmä, piti ensin pitää 7 minuutin englannin kielinen akaateminen esitys omasta aiheesta ja kun jokainen oli sen pitänyt niin pidettiin 12 minuutin akateeminen ryhmäkeskustelu meidän aiheista. Tuntui että oma osuus meni hyvin ja ryhmäesityskin meni tosi hyvin. Opettajakin vaikutti tyytyväiseltä, toivotti hyvää kevättä ja käski vielä nauttia Hong Kongista, ja lupasi "varmaan" B arvosanaksi, OLIN NIIN ILOINEN!

Mentiin Matin kanssa syömään ja oltiin kyllä niin innoissamme ja iloisia että! Kämpillä lensi sitten kaikki englannin kurssiin liittyvät paperit roskiin, tervemenoa, 1/4 kurssia on nyt sitten ohi, eli varmat 6op check!

Menin pelaamaan sitten kaverin kanssa biljardia, oli kyllä vallan mukavaa sitäkin täällä koittaa. Kannatti!

Illalla mentiin vielä porukalla syömään (tähän ulkonasyömiseen niin kyllästyy, tänäänki syöty hyvänen aika kolme kertaa ulkona!), oli hyvää ruokaa ja haettiin vielä Oreo-jälkiruoat, nam :)

Eilen koitin mennä rantaan opiskelemaan, mutta täällä on ollu heikot kelit taas, lämmintä on mutta kun sataa/tihuttaa vettä ja tuulee kamalasti ja on tosi harmaata. Aurinko hoi, näyttädy tännekin vielä!

Hyvä, mutta väsynyt mieli :)

Huomenna tsemppaukset viininmaistelukokeeseen ja sitten seuraava koitos onkin "vasta" viikon päästä.

Ps. tuli tehtyä myös muuttoilmoitus, oli mukava tehdä se ;)

Terkkuja kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti