torstai 16. toukokuuta 2013

Hard Rock Cafe

Voihan tentit, kaksi vielä edessä. Eilen luettiin ahkerasti ja kävin hakemassa ne tilaamani silmälasit, 60e:lla sain lasit täältä, jos sitä näkisi vähän paremmin taas eteensä. Käytiin päivällä japsipaikassa lounaalla, nam, saatiin kyllä eka väärät ruoat ja vaadittiin sitten oikeat ni se tarjoilija ei tykännyt meistä yhtään enää. Iltapäivällä opiskeltiin lisää, ja illalla mentiiin syömään Dumplingsseja! Mitähän sitä sitten tekee kun on Suomessa ja yhtäkkiä haluaakin dumplingsseja? 


Tänään luin aamulla ja lähdettiin sitten näkemään Iinaa vielä ja vähän shoppailemaan, mekkoa katselin mutta mukaan tarttui vain ripsiväriä. Ja kävin elämäni ensimmäistä kertaaa Hard Rock Cafe-ssa!


Hallssien uima-allaskin on vihdoin auennut, tai aukesi jo toukokuun alusta, mutta tällä viikolla vasta tajuttiin, että sinnehän voi mennä uimaankin. Käytiin toissapäivänä ja eilen pulikoimassa. Toissapäivänä se oli vielä kamalaa, mutta eilen, vastoin kaikkia odotuksia oikeasti tykkäsin uimisesta! Kaikkea sitä.

Saatiin muutamat tuloksetkin management&organization kurssista, sain individual paperista 13/15, jee! :) toisesta esseestä sain 4/5.

Huomenna vielä kunnon luku-urakka tuohon lauantain kurssiin. Tänään pitää sitten koittaa katsella Suomen peliä vielä!

Pian, PIAN, minä olen siellä, Suomessa! On se toisinaan aika uskomaton ajatus, mutta kuten Iinallekin tänään sanoin, kyllä sitä jo niin odottaa, tämä on nähty ja aika tulla kotiin! :) Joko saa pakata.. Pöytä ja paperit on siivottu moneen kertaan, ehkä ne tavarat voisi sunnuntaina siirtää jo matkalaukkuun?

Hyvää Nimipäivää Mummo ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti