sunnuntai 5. toukokuuta 2013

vähiin käy ennenkuin loppuu

Luin mun ensimmäisiä blogitekstejä, ja ensimmäisessä sanottiin, että 10 päivää ja aika lähteä, no kohta se on toisinpäin, että 10 päivää ja aika lähteä kotiin. 16 päivää on vielä jäljellä. Nopeasti se kevät kaiken kaikkiaan mennyt, paljon on ehtinyt nähdä ja kokea, Aasia alkaa olla tämän tytön osalta check.

Tänään kävin katselemassa Jade-marketin ja Temple Street marketin. Jade-market oli vähän kummallinen, tai se oli vaan suuri halli jossa oli pieniä pöytiä missä myytiin koruja, ostin ihan muodon vuoksi korvikset sieltä, onpahan sieltäkin jotain.

Kävin vielä kiertelemässä Temple Streetillä, mutta siellä oltiin vasta kojuja pystyttelemässä kun se on enemmän ilta juttu. Olin kuitenkin reilun tunnin siellä ja tarttui sieltä tuliaisia matkaan ;)

Huomenna starttaakin sitten toiseksi viimeinen viikko! Tiistaina on iso, pelottava, kamala englannin individual prsentaatio ja keskiviikkona viinikurssin maistelukoe, joka on vielä pelottavampi kuin englannin esitys. MUTTA keskiviikon jälkeen on onneksi vain tentit enää edessä. Äsken Tuomon kanssa skypessä naureskeltiin että kahden viikon päästä tämä tyttö pakkailee tavaroitaan täällä! ja pääseekin niitä sitten uuteeen kotiin purkamaan :) Meillä on ihana koti! Kaikki kylään meille sitten heti vaan! :)

Hyvää alkavaa viikkoa teille sinne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti