sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää Äitienpäivää!

Hyvää Äitienpäivää kaikki Äidit! Erityisesti omat Äiti ja Mummo ! <3

Toisiksiki viimeistä sunnuntaita viedään, tarkoitus oli lähteä Big Buddhalle, mutta sää oli liian harmaa ja sumuinen siihen, niin suunnitelmat vaihtui sitten opiskeluun ja tuliaisten miettimiseen ja ensi viikon ohjelman miettimiseen. :) Pitää vielä käydä muutamassa paikassa, ostaa muutamat tuliaiset ja hoitaa kaikkia käytännönasioita: palauttaa Octobus-kortti ja opiskelijakortti ja asuntolan avainkortti, saada rahat takaisin hallsseilta ja koululta, täyttää muutama lomake jne. Paljon hommaa riittää, ja totta kai pitää myös pakata, ja toivoa että kaikki mahtuu siihen 23kg plus 8kg määrään. Ja pitäisi niihin tentteihinkin lukea... Onneksi nekin on pian ohi!

Tajusin, että mun blogikin loppuu sitten about 10 päivän päästä. Ilo on ollut kirjoittaa, jää itsellekin hyvät muistot mieleen ja kaikki mitä täällä on tullut tehtyä ja nähtyä.

Käytiin Äitienpäivän kunniaksi syömässä länkkäriruokaa foodcourtilla, perunamuusia ja fried fish, eli oli vähän kuin "rapeat kalapalat"  koulun ruokalistalta. Käytiin tuossa lähikaupoilla muutamat lisätuliaiset hommaamassa vielä.

Oikein ihanaa Äitienpäivää kaikille sinne!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti