tiistai 14. toukokuuta 2013

one week to go

Täällä on paistanut jopa aurinko viime päivinä!

Eilen opiskeltiin ahkerasti ja mentiin iltapäivällä porukalla harbouriin lukemaan, luettiin oikeasti myös ja samalla sai raitista ilmaa ja olla ulkona, lämmintä oli about +30c ja aurinko paistoi :) Illalla eilen saatiin sitten meidän kauan odotetut vaihtarihupparitkin, on kyllä hienot ja kivat! Takana lukee polyU:n logon muodossa meidän kaikkien vaihtareiden nimet, muistaa sitten aina kaikki :)




Pieni stressi ja paniikki oli tämän päivän viinitentistä, mutta nyt se on ohi! Ja viinipaperit lenti niin roskikseen kun tultiin iltapäivällä takaisin kämpille. Tuntu, että tentti meni ihan okei, tuloksia sitten vain odotellessa :) toivotaan parasta!

Iltapäivällä käytiin myös sitten vielä ladies marketilla ostamassa tuliaiasia, ja mukaan tarttui myös muutamat kengät itselle :) vähän alkaa jännittää miten käy matkalaukun painorajan kanssa, auttaiskohan jos menen sinne Finnairin chech-in tiskille itkemään, että olen ollut täällä 4kk, antakaa mun viedä vähän enemmän tavaraa? Kävin myös iltapäivällä ostamassa uudet lasit, ne saa hieman halvemmalla täältä.. Käyn huomenna sitten hakemassa ne.

Huomenna alkaa sitten uuteen tenttiin lukeminen, joka on lauantaina.

Tosiaankin, viikon päästä tämä tyttö on jo lentokentällä ja odottaa malttamattomana pääsyä Finnairin kyytiin!

Nähdään ENSI viikolla! Niin se kevät vain meni :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti