lauantai 18. toukokuuta 2013


2/3 koetta ohi! Ja alle 90 tuntia niin minä olen Suomessa ja käytiin uimassa 700m äsken ja tänään tulee Suomi-Ruotsi -illalla, ihan kiva päivä!

Tentti meni ihan okei aamulla, tai eihän sitä vielä tiedä, mutta tuntu että osasi tarpeeksi, että läpi menee! Se oli SportsHall:ssa, ja tentintekijöitä oli aivan kamalasti, aivan valtava halli.

Täällä on ollut tänään ulkona aivan järkyttävä keli, niin kuuma, niin kostea ja tunkkainen ettei missään, kunnon tropiikki saapui tänne, siellä on oikeasti jo vaikea hengittää, ei saa happea tarpeeksi kun ilma on niin kosteaa. Ja tulee huono olo jo siitä ilmasta. Sanoinkin, että pitäisi varmaan kidukset olla, että siellä pystyisi olemaan. :D

Käytiin thai-paikassa lounaalla ja hallsseilla suunnattiin tosiaan sitten uima-altaalle, alan oikeasti tykätä uimisesta! Huh, kaikkea se Hong Kong teettää.

Illalla sitten porukalla Suomen peliä JEE GO SUOMI! ja huomenna taas tenttiin lukemista, en oo ikinä opiskellut mihinkään yksittäisiin kokeisiin niin paljon kuin täällä nyt. JA huomenna saa jo pakata, eikö? :P

Niin ja viinikurssikin on varmasti läpi! ja enkku siis samoin!

Illalla kannustetaan Suomi sitten voittoon ja sitten yli-yli-huomenna on aika sanoa hyvästit Hong Kongille ja lähteä kotimatkalle :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti