lauantai 11. toukokuuta 2013

10 days to go

Nyt sen voi sanoa, 10 päivää, 10 vuorokautta, niin tämä tyttö on lentokentällä odottamassa pääsyä Finnairin kyytiin, joka sitten sinivalkoisin siivin tuo minut takaisin kotimaahan <3

Nyt on muutenkin syytä olla ylpeä, katsottiin juuri porukalla kunnon kisakatsomolla, Antero Mertarannan selostuksella ja eväinä salmiakkia ja fazerin sinistä, nam, Suomi-Itävalta ja hyvin ne veti ja oli viihdyttävää, vaikka muutama heikko minuutti siellä olikin. Hyvä SUOMI <3 pakko kai se on ensi viikolla tsempata ja valvoa ja katsoa pelit, vaikka ne tuleekin klo 1.15 yöllä meidän aikaan.. Mutta ehkä sitä siinä samalla voi sitten opetella jo Suomen rytmiin ;)

Tää päivä meni opiskellessa, viinejä on opiskeltu, nyt osaan Argentiinan ja Chilen, Shamppanjat ja Sparkling winet ja muuta yleistä viinitietoa, huomenna luvassa ehkä Big Buddha ja lisää viiniopiskelua.

Tänään sitten oikeasti, tosiaankin 10 päivää, niin tulen Suomeen, toisaalta erittäin hämmentävää ja kun miettii, niin on se aika nopeasti mennyt, vastahan tänne tultiin ja kaikki oli uutta ja jännää, mutta kyllä sitä jo odottaa sitä "oikeaa" elämää ja arkea Suomessa, ja kaikkea uutta mikä sielläkin odottaa, uusi koti ja työ. 10 päivän päästä on mennyt 4 kuukautta ja 2 päivää siitä kun tänne ihmeiden Itään tultiin. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin ja lähtee, mutta on ollut antoisat ja opettavaiset kuukaudet kyllä. Paljon jäi käteen ja paljon jäi muistoja. Paljon on ehtinyt tapahtua ja kokea.

Asia, mitä mietin eilen ja tänään, täällä asiakaspalvelu on jotain käsittämätöntä, eilen kun illalla käytiin syömässä, tarjoilija tuli hakemaan tilauksen (paikassa tilaus tehdään niin että lomakkeesta raksitaan mitä halutaan), tarjoilija otti paperit ja ympyröi ne vielä paremmin, lähti, toi yhden ruoan, näytti listalta mitä se on ja kenen, sanomatta sanaakaan. Kohta tuli loput ruoat, ja ne suurinpiirtein heitettiin pöytään. Sama toistui tänään, hain munatorttuja leipomosta, menin kassalle, kassaneiti otti tuotteen, pisti pussiin, heitti pöydälle ja odotti että annan rahaa, sanomatta SANAAKAAN. Voi palvelukulttuuri, opettakaa joku asiakaspalvelua kiinalaisille.

NÄHDÄÄN PIAN ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti