perjantai 10. toukokuuta 2013

museoday

Aamu alkoi reippailulla salilla ja sitten ennen 10 lähdinkin jo ulos. Aamulla paistoi aurinko, mutta eiköhän sitä vettä alkanut sataa kun odotin bussia bussipysäkillä. 

Lähdin bussilla Hong Kong Cultural centrelle ja tarkoitus olis mennä Space Museumiin, no sehän sitten aukesikin vasta klo 1. Kävelin TST:lle ja takaisin museoalueelle, kävin Sogossa, kiertelin satamaa kellotornille asti ja katselin merelle. Tuli kyllä ajatus, että on Hong Kong hieno ja näyttävä kaupunki, on korkeita rakennuksia, mutta on merta ja palmuja jonkin verran. Kyllä mä tästä kaupungista tykkään. 



! tuo laiva on jokin "nähtävyys" siitä on postikorteissakin kuvia

kellotorni!


oli vaikea saada ankka ja minä mahtumaan samaan kuvaan :d


Jokin ihme rakennelma kellotornin vieressä

kulttuurikeskuksen sisällä oli jokin näyttely


ja kukkanäyttely


Kävin ihmettelemässä ankkaa uudestaan :D ja kävin lounaalla. Lounaalla katselin ympärille, ja mitä huomasin, jälleen kerran sen, että täällä oikeasti 4/5 ihmisestä on älypuhelin kädessä metrossa/jonossa/kävellessä/syömässä, jopa vanhoilla ihmisillä, äideillä jne. Tämä kansa on sosiaalisia älypuhelinten kautta. Niillä pelataan ja chattaillaan, ja yleensä totta kai äänet kovasti päällä.


tuolla taustalla on hääpari, ja taempana häävieraat

Sitten suuntasin jo museon oville, mutta ei sinne päässyt vielä. Piti vielä puoli tuntia odotella ja ihmetellä, oonko liian innokas kun oon jonottamassa museoon ennen sen aukeamista? 5min ennen avausta menin sitten oikeasti oville ja jonoon ja siellä oli oikeasti ihan kunnon jono!


Museo olis siis Space Museum, ja hmm no oli se ihan mielenkiintoinen, kannatti käydä. Avaruusjuttuja oli ja sitten toisessa kerroksessa oli planeetoista kaikkea, se oli paljon mielenkiintoisempi puoli mun mielestä. 





avaruusaluksen ohjaamo


planeetat


Seikkalin lopulta sitten bussilla takaisin hallsseille ja vettä alkoi sataa kaatamalla kun pääsin sisälle. Voi että kun voi keli vaihdella. Nyt on siis plus 28c ja vettä tulee kaatamalla ja muutenkin on ollut todella kuuman kostea ilma koko aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti