perjantai 3. toukokuuta 2013

Monkey mountain

Perjantai 3.5. päätettiin lähteä valloittamaan apinavuorta! Mentiin ensin metrolla ja sitten (lopulta kun löydettiin bussipysäkki!) bussilla nro 81. Matka ei ollut pitkä ja pian päästiinkin perille.

Maisemat oli huikeat, siellä oli vihreää, luontoa ja niitä apinoita. Apinoita oli paljon. Niitä oli siellä ihan vapaana ja irrallaan ja oikeasti todella paljon.

Käveltiin siellä merkattuja polkuja pitkin, apinoita tuli vastaan ja muutamia muita kävelijöitä. Vuori on tarkoitettu patikointiin ja siellä on pitkiäkin reittejä valittavana.

Vajaa tunti kun oltiin kävelty, hitaasti kun piti kuvailla. Niin alkoi ripsiä vettä ja päätettiin kääntyä takaisin, no sade alkoi yltyä ja yltyä ja yltyä. Pikkuhiljaa sitten satoi aivan kaatamalla, eikä siellä ollut mitään sateensuoja paikkoja. Noh, naureskeltiin että ei tässä muu auta kuin jatkaa eteenpäin. Matka jatkui kaatosateessa, vettä tuli oikeasti kuin saavista kaataen. Olo oli kuin suihkussa olisi käynyt vaatteet päällä, kaikki oli ihan läpimärkänä.

Päästiin takaisin tielle ja otettiin bussi takaisin kaupunkiin, loppumatka mentiin taksilla ja kyllä oli ihana päästä lämpimään suihkuun.

Tulipahan kuitenkin nähtyä apinat, oli siellä kaikkia söpöjä pikkuapinoita, mutta ne isot oli oikeasti jo aika pelottavia, kun niitä oli joka paikassa, ylhäällä puissa, alhaalla tiellä, edessä, takana, sivuilla jne.

Suosittelen, kannattaa käydä katsomassa!

"kauniita" HongKongin taloja bussipysäkiltä

Lähtömaisemat


ekat apinat!


Lisää apinoita, jokaisessa puussa



yksi tuli poseeraamaan meille






Hyvää viikonloppua kaikille! Pian nähdään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti