torstai 9. toukokuuta 2013

Aurinkoa näkyvissä

Tänään tuli herättyä pitkästä aikaa outoon valoilmiöön, täällä paistoi aurinko! Ihan uskomatonta. Nopeasti suihkuun, aamupala naamaan, kirja kassiin ja ulos! Menin harbouriin istuskelemaan ja nauttimaan lämmöstä ja auringosta, kyllähän se pilveen meni pian mutta kyllä se sieltä sitten näkyviinkin tuli vielä, lopulta kuitenkin satoi vettä ylläri. Mutta oli hyvä alku päivälle! (iltapäivällä sain huomata että väriäkin tarttui ja olkapäät punoittaa).

Iltapäivällä käytiin kaverin kanssa lyömässä biljardia taas, oli kyllä mukavaa sekin. Eihän sitä oikein osaa, mutta kun välillä kuitenkin tulee hyviä lyöntejä niin kyllä se siitä!

Menin vielä takaisin ulos istuskelemaan ja kävin kaupassakin, kohta pitää alkaa sitäkin jo miettiä, että mitä sieltä kaupasta enää ostaa, että mitä ehtii syödä. Ostin mansikoitakin, kesän ekat mansikat ja oli kyllä hyviä, nam :)

Illalla käytiin Jungle -nimisessä paikassa syömässä porukalla, namnam ruokaa oli, muut naureskeli mun nuudelinsyöntitavoille :D mutta koittakaapa te ite syödä niitä puikoilla ;)

Hyvin tuohon puikolla syöntiin on täällä tottunut ja oppinut kuitenkin.

Olisi kyllä kiva päästä tästä 4 päivää jatkuneesta päänsärystä jo eroon.. Kai se on tuo tunkkainen/kuuma/kostea ilma mikä sen täällä tekee.

Eilen oli tosiaan illalla se viinikurssin maistelukoe, tuli olo että ehkä se kurssi jopa läpi menee, ensi viikolla alkaa tentitkin ja sen jälkeen sitten saakin odotella tuloksia toukokuun lopulle / kesäkuun alkuun, toivotaan parasta että kaikki menisi jotenkin läpi!

Lämmintä oli tänään siis jop 29c :p ja kyllä tuolla oikeasti oli kuuma, hiki vain valui kun meni ulos päivällä.

tj 12! :d

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti