tiistai 5. helmikuuta 2013

Temple Street ja suomiruokaa (olisikin)

Nyt se koulu sitten alkoi ja kunnolla! Pikkuhiljaa alkaa olla kurssivalinnatkin selvillä, kyllä ne siitä.

Eilen 4.2. mentiin aamulla vihdoin kuntosalikurssille! Kyllä, meidän piti käydä kahden tunnin kuntosalikurssi, että saadaan käytyä salilla. Hmm. No, kurssi oli ihan okei itseasiassa. Saatiin alkuun kaksi tuollaista harjoitteluvihkoa. Ja oltiin muuten ainoat vaihtarit yllättäen taas siellä. Alkuun opettaja selitti ja kyseli mitä on aerobinen liikunta, sitten pidettiin alkuvenyttelyt .. ja sitten oli aika testata jokaikisitä aerobiseen reenaukseen tarkoitettu laitetta. Pääsin näyttämään miten soutulaite toimii, kukaan muu ei muka osannut sitä käyttää :D joo. Piti sitten kaikkia muitakin laitteita jokaisen käyttää. Sitten saatiinkin luento lihasreenauslaitteista, ja kuin myös niitä piti kaikkien koittaa. Opettaja pääsi toteamaan mulle, että mulla on tiukka vatsa ja kysyi sitten miten reenaan :D

Kurssi check, ja sitten puutuiltiin ja mietittiin, että mitähän jaksais tehdä. Käytiin iltapäivällä syömässä lähellä tuossa japanilaisessa ravintolassa, mun ruoka oli kyllä hyvää, vaikka sitten olikin maha taas mielettömän kipeä.


Alkukeittoa .. ihme höttöä!


Namnam ruokaa


Illalla lähdettiin vielä käymään porukalla Temple Streetillä, se on samanlainen markkina-alue kuin Ladies market. Käveltiin siis sinne, matkaa oli joku muutama kilsa mutta leppoisa iltakävely oli siinä sitten :)Perillä mentiin heti syömään ja sitten kierreltiin niitä kojuja. Käytiin vielä "ice-baarissa", mistä tilattiin jotkut höylätyt jäätelöt :D Mikä oli ihan hyvää. Pojat tilas Durian-hedelmä speciaalin, joka haisi ihan mädäntyneelle sipulille ja myös maistui sille. En suosittele. Siitä jäi myös jälkimaku pitkäksi aikaa.


Koulukampukselta kävelyreitin varrelta


Temple Street


Höylättyäsuklaata :D nam


Durian-hedelmä spesiaali, en ehkä suosittelisi..

Tultiin metrolla takaisin hallsseille, ja sitten olikin kello jo yli 23 ja aika mennä nukkumaan ja jännittämään tulevaa koulupäivää!

5.2. Nukuin huonoiten ikinä tuon yön ja sitten olikin kiva koittaa aamulla lähteä säätämään koulujuttuja ja niiden tulostamista ja kaikkea muuta mahdollista. 11 aikaan oltiin koululla asti, sitten olikin ensimmäiset tutorial tunnit ja oli ihan kivat kyllä. Candy Lee, se meidän departmentin tyyppi tykkää kyllä musta kun oon pistänyt sille oikeasti päälle 40 sähköpostia viimeisen kahden viikon aikana. Noh, se sitten lopulta sai kerrottua meille, että päästiin kuin päästiinkin sinne viinikurssille. Ehkä meille pikkuhilja alkaa kurssit ja lukujärjestykset selkiytyä.

Sitten käytiin syömässä ja vähän perehtymässä kirjastoon ja laiteltiin spostia opettajille. Sitten oli vuorossa englannintunnit, ja siellä meinasi alkuun iskeä pieni pakokauhu! Se opettaja oli aika puhelias tapaus ja piikitteli ihan oppilaita, hyväntahtoisesti joo, mutta oli kyllä vähän, että apua, toivottavasti ei kysy multa mitään. Kyllä se tunti siitä sitten lähti menemään ja oli jopa ihan kivaa. Tutustui pariin paikalliseen tyttöönkin siellä, joista ajattelin että joo on ne kyllä paljon nuorempia, sitten illalla katsoin facebookista, niin joo, olihan ne, -94 syntyneitä, miten sen ikäiset voi edes olla yliopistossa??

Sitten otettiin hetki aurinkoa, tai istuttiin kyllä varjossa kun oli jo niin kuuma! Sitten oli päivän viimeiset luennot, ja oli kyllä puuduttavat. Melkein nukahti kyllä sinne.



Sunny day in school campus!

Vihdoin päästiin kotia sen jälkeen, tai no mentiin syömään ja kaivattiin niin suomalaista oikeaa ruokaa! Tuomo vielä pisti kuvan, mitä hän on just syömässä niin kuolattiin molemmat mun kännykän päälle suurinpiirtein, ja oltiin "NAM, kyllä maistuisi!" Syötiin sitten meidän thai-annokset taas, mentiin käymään leipäkaupassa ja sitten hallsseille vihdoin. Aamulla 11 aikaan lähdettiin ja illalla puol 8 oltiin takaisin, huh.



Jos olisi saanut valita kumman ruoan ottaa, niin ei olisi montaa sekuntia tarvinnut miettiä! voi suomalainen oikea ruoka ! Ah.

Oli pitkä päivä ja puuduttaa, mutta josko se tästä lähtisi rullaamaan kaikki :)

Onneksi on skype ja onneksi on paljon tekemistä.

Nyt unta ja aamulla taas puol 9 kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti