lauantai 9. helmikuuta 2013

kylmyys saapui ja UUSI VUOSI (?)

Enää ei ole lämmintä kuin 15c. Ja tänään vaihtuu, ehkä, uusi vuosi. Lohikäärmeen vuosi loppuu ja käärmeen vuosi tulee tilalle. Vuosi vaihtuu varmaankin tänään, vaikka tuntuukin, että joka paikassa hehkutetaan paljon enemmän huomisillan paraatia ja maanantain ilotulitusta, ehkä tää on paikalliselle vähän enemmän perhekeskeinen juhla. No, pitää mennä illalla kuitenkin katsomaan ja ihmettelemään, että miten se vuosi täällä vaihtuu :) Kiitos kuitenkin tämän uudenvuoden, joka muuten kestää viikon täällä! Meillä on koko ensi viikko lomaa koulusta, wuhuu. Katseltiin äsken hotelleja Macausta, mutta ne oli kaikki tosi kalliita. Eli ollaan täällä ja ihmetellään vuoden vaihtumista täällä :)

Eilen ei kauheasti tehty mitään, oltiin ja ihmeteltiin ja käytiin tuossa lähellä syömässä pari kertaa ja pyörimässä. Oli kiva olla vähän rauhallisemmin, skypetellä Tuomon kanssa :* ja jutella ja katsella täykkäreitä. Oli sitten leppoinen päivä. Illalla käytiin myös mäkkärissä pitkästä aikaa, oli kyllä makoisa 2,1 euron bicmac-ateria :P

Tänään käytiin kans lounaalla meidän vakkaripaikassa thai-ruokaa syömässä ja oli hyvää, jälleen kerran! Kierreltiin noita lähikauppoja, ostettiin muutamat sukat, hiuslakkaa ja uskaltauduin ostamaan myös jogurttia! Saas nähdä millaisia ne on, ne on kyllä sveitsiläisiä :D ja ne kyllä maksaa niin paljon täällä! Tarjous oli 4kpl 1dl kokoisia jogurttipurkkeja 29hkd eli 2,9e. Parempi olla hyviä. Mutta pakko se on koittaa jotain maitotuotteita syödä, ettei ihan luut rapistu.

Tosiaan kylmyys saapui näin loman kunniaksi, ja kylmää on luvattu koko ensi viikolle. Toivotaan, että se vähän siitä kuitenkin lämpenisi ja kirkastuisi. ja parin viikon päästä meitä lämmittää thaimaan aurinko :)

Kaikki hyvin täällä! Terkkuja kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti