sunnuntai 3. helmikuuta 2013

second weekend check

Lauantaina 2.2. päätin reippailla ja lähdin lenkille, sitä ennen heitettiin pyykit koneeseen ja menin sitten rantaan juoksentelemaan ja nauttimaan auringonpaisteesta, rauhasta ja vihreydestä. Oli hyvä lenkki. Pyykit pois koneesta ja kuivuriin, ihanan kätevää! Ei täällä kyllä muuten mikään kuivuisikaan kun on niin kostea ilma.

Lähdettin käymään lähileipomossa, mikä oltiin aiemmin bongattu, ja ostettiin leipää! JES. Mentiin käymään kaupassa vielä, ja ostettiin sitten meetvurtia ja juustoa, nam! Mutta on se kyllä kallista täällä, ei täällä oikeasti kannata käydä kaupassa. Juustopaketti, mikä oli kuin aamupalajuustoa, sis. 10 siivua, maksoi 3e! ja meetvurstipaketti, missä myös noin 10 viipaletta, maksoi 3,5e. Samalla hintaa saat täällä aterian ulkona. Mutta olihan se ihanaa saada leipää ja oikea aamupala, oli kyllä paras aamupala kahteen viikkon. On kyllä ikävä aamupaloja Suomessa, puuroa, kalinkaa, teetä tai kaakota, ja totta kai ihanaa seuraa :*


Herkkuaampulaa, nam!

Hengailtiin kämpillä sitten, ja skypettelin Suomeen ja kattelin iki-ihania kurssijuttuja, wuhuu. ja sain ilouutisiakin, olin saanut 5 siitä inhottavasta taloushallinnonkurssista, mikä mulla Suomessa oli. Huh. Jee.

7 aikaan lähdettiin sitten syömään Eliaksen ja Velin kanssa, lopulta paineltiin Dumplings Kingiin, oli ihan ok hyviä jälleen. Otin pinaatti-liha ja selleri-liha täytteellä ne. Nekin on vain niin rasvaista ruokaa, että kohta kyllä pursuaa rasvaa jo korvista ulos. Huh.

Tultiin takaisin Hallsseille, ja mentiin tuonne porttien eteen hengailemaan, oltiin suomiporukalla plus tanskalainen mukana, puhuttiin mm. sitä miten skandinaavit on aika samanlaisia loppujenlopuksi ja ne tulee keskenään toimeen. Muutenkin porukka siinä pysähteli ja jäi juttelemaan. Sitä kans puhuttiin, että ei Suomessa vaan, ei kukaan mene tuntemattomille juttelemaan "moi, mikä sun nimi on? Mistä päin oot? Mitä opiskelet?" Oli kivaa, ja tuli vaihdettua pari sanaa monen uuden tuttavuuden kanssa, joiden nimistä ei kyllä enää ole mitään havaintoa, kun ne on kuitenkin aika kummallisia nimiä.

Ilta oli aika kylmä ja hainkin lapaset sitten huoneesta! Ne herätti vähän kummastusta, mutta oli lämpimät. Iltaa jatkettiin sitten jossain Kwun Tong- metroaseman lähellä, siellä oli "warehouseparty", joka oli aika floppi. Ei siellä kauan viihdyttykään. Mutta oli kyllä hauska ilta muuten, ja kiva oli nähdä kaikkia vaihtareita ja vaihtaa muutama sana niiden kanssa. Hyvä ilta.

SU 3.2. Herättiin aika myöhään, ja oli kyllä huonoiten nukuttu yö täällä koko aikana. Käytävästä kuului kamalaa metakkaa yöllä ja muutenkin oli kuuma. Noh, lopulta noustiin ja söin vähän aamupalaa, mutta lähdettiinkin sitten melkein samantien poikien kanssa lounaalle, mentiin paikalliseen burgeripaikkaan, ja meille selvis että sen paikan nimi oikeasti on vain "Hamburger" :D otettiin mukaan ruaot ja mentiin penkeille istumaan.

Kierreltiin tuossa lähellä, käytiin kahdessa apteekissa, ihme touhua näiden apteekit ja niissä myytiin kans suklaata :D vanhatuttu-rannevaivani on siis palannut ja siihen kävin apua etsimässä. ja mentiin lopulta kahvilaan, mikä oli liian täynnä ja otettiin sieltäkin vaan mukaan kahvit, istuttiin ulkona ja ihmeteltiin ja oltiin kaikki vähän hiljaista porukkaa.

Kämpillä perehdyin taas vähän noihin kurssijuttuihin, pestiin pyykkiä lisää, tehtiin itse nuudeleita täällä, ja kyllähän niistäkin sentään ihan syötäviä tuli :D




Rento viikonloppu takana, huomenna sitten uuteen viikkoon taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti