sunnuntai 17. helmikuuta 2013

ruokahaaveilua

Ei ole paljoa tapahtunut loppuviikkona, eilen tein viikon suurimman saavutuksen ja kävni jopa kaksi kertaa ulkona syömässä, wuhuu!

Perjantai meni muuten kyllä huoneessa ollen, paitsi kävin vähän kävelemässä ja hakemassa ruokaa ja kaupassa. Osa meistä lähti käymään perjantaina Macaulla, pitää itsekin suunnata sinne joku kerta, Tuomon kanssa ainakin sitten. Pitää vaan muistaa lähteä sinne sitten ajoissa aamulla, ja ottaa vähän selvää mitä siellä on katseltavaa. Tein myös koulujuttuja jonkun verran perjantaina ja aloin katella, että mitä noille kursseille oikeasti joutuu tekemään, ja kyllähän niissä hommaa riittää aivan tarpeeksi. Huh.

Eilen sitten mentiin päivällä Elisan kanssa meidän vakkari thai-paikkaan syömään, oli perus hyvää ruokaa. Iltapäivä ihmeteltiin huoneessa, koulujuttuja ja skypettelin Tuomon kanssa. Illalla mentiin sitten vielä uudestaan syömään, löydettiin ihana varras-paikka! Siellä sai ihania vartaita, tilasin juustonakkeja ja maisssia, nam! Ihan kuin suomalaista grilliruokaa ja naurettiinkin, että ihan tässä tulee juhannus mieleen :) Oli kyllä hyvää ja hyvä mieli.




Matti tilasi Oluen, sille tuotiin olutpullo ja kylmä kulho, pääteltiin sitten, että se olut oli tarkoitus nauttia siitä kulhosta?

Voi että miten kaipaankaan suomalaista ruokaa! Kaikkia erilaisia ruokia, sittä että ei ole samanlaisia ruokia päivästä toiseen. Syön koko kesän kyllä vaan kaikkea kotiruokaa, miten odotankaan, nakkikeittoa, hernekeittoa, lasagnea, mannapuuroa, jauhelihakastiketta, omatekemiä lihapullia!, lohta! ja perunamuusia namnamnamnam. Kaikkea kotiruokaa ja varsinkin kaikkea Mummon tekemiä ruokia, nam! Terkkuja Mummolle ja papalle! :) JA ruisleipää ja juustoa! Eilen jotenkin tuli olo Elisan kanssa, että mitä täällä oikeasti voi syödä enää, kun ei näitä mitään tee enää mieli syödä. Kaikkea on saanut jo niin yliannoksen.

Tänään lisää koulujuttuja, että voi aloittaa kouluviikon hyvillä mielin. Sitä ennen kuitenkin meen kävelemään rantaan ja vähän oli suunnitelmissa suunnata subwayhin! Olo alkaa pikkuhiljaa olla parempi, aamut varsinkin on ihan hyviä mutta päivällä sitten taas tulee paha olo. Mutta on tää parempi jo kuin pari päivää sitten, jaksan olla jo pystyssäkin! Limaa kyllä riittää vieläkin. Mutta josko se tästä, viimeistään sitten Thaimaan auringon alla lopultakin paranee :)

TJ 4 Thaimaaseen ja TJ 37 että Tuomo tulee tänne! :)

2 kommenttia:

  1. Miten kuulostaakin niin tutulta Sanna! Mutta kaikkeen tottuu.. Etsihan lansimaalainen ruokakauppa niin siita se lahtee. Makkaraa ja ruisleipaa tuskin loytyy, mutta kaikkea muuta kylla. Ja voin laittaa tuota jalkimmaista tulemaan terkuin Ameriikan Mari

    VastaaPoista
  2. Joo, kävin Ikeassa ja ostin näkkäriä sentään sieltä :D Ei ole muuta länsimaalaista kauppaa löytynyt. Ei tarvitse lähettää, kiitos kuitenkin, Tuomo tuo mulle sitten kun tulee tänne käymään :)

    VastaaPoista