maanantai 11. helmikuuta 2013

New Year's fireworks

Oli kyllä hienot ilotulitukset, WAU!

Puol kuuden maissa lähdettiin syömään Elisan, Matin ja Jarkon kanssa, mentiin tuttuun korealaiseen dumplings-paikkaan ja ruokaa oli perushyvää kyllä. Maistui. Muuten koko päivä olikin mennyt flunssankourissa sisällä.

Mentiin samalta reissulta sitten katselemaan ilotulituksia. Jarkko oli viime vuonna ollut yhden hotellin/talon kattoterassilla niitä katsomassa, ja se oli tässä lähellä ja sieltä näki hyvin, niin mietittiin, että no mennään koittamaan, jos päästään sisään.

Vähän kyllä epäilytti meidän reitti mistä sinne mentiin, eka ostarin läpi, sieltä muutamasta ovesta, ja päästin semmosen hotellirakennuksen ulko-ovelle. Se oli hieno rakennus ja kalliinnäköinen jne. Mentiin pokalla vaan sisään, ovimies avasi oven, toivotti tervetuloa ja hymyili hienosti. Mentiin hissiin, suoraan 31. kerrokseen. Löydettiin kattoterassin ovi, mutta siinä sanottiin, että se aukeaa ilotulitus-iltana kello 19, eli 3min päästä. Päätettiin lähteä hissillä muutama kerros alaspäin, ettei kukaan ihmettele mitä tehdään siellä. Käytiin pyörähtämässä alhaalla, tultiin takaisin ylös ja terassin ovi oli avattu ja päästiin nauttimaan fantastisista maisemista! Olin ekat 5 minuttia vain suu auki ihastuksissani, miten oli niin hienon näköistä siellä. Oli aivan mahtava kyllä!


WAU!



Hengailtiin siellä ja juteltiin ja naureskeltiin, että me vaan käveltiin tänne ja täällä sitä nyt ollaan. Oltiin ihan haltioissamme.

Ilotulitus alkoi kello 20, eka luultin, että se kestää 45min, totuus oli että kesti reilun 20min. Mutta siinä kyllä ehti nähdä, ja oli loistava ilotulitus. Sitä vain katseli haltioissaan ja nautti. Oli loistavat maisemat ja loistava paikkavalinta meillä! JEE! Olisi ollut ihana kun olisi ollut Tuomo vieressä katsomassa :*












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti