keskiviikko 20. helmikuuta 2013

back in school

Koulu jatkui taas, eilen teki vähän tiukkaa herätä, oltiin kuitenkin ajoissa koululla ja koitettiin metsästää allekirjoituksia meidän Suomeen lähetettäviin papereihin, Learning agreement with changes. No, ei saatu allekirjoituksia vielä vaan meidän käskettiin viedä paperit toiseen paikkaan, vietiin ne sinne ja sanottiin meille että saatte ne huomenna aamulla takaisin ja sen jälkeen viette ne sinne missä eka kävitte ja pyydätte sieltä toisen allekirjoituksen, OK.

Mentiin sitten tutoriaaliin Management&organization aineesta, opettaja tuli 15min myöhässä ja ilmoitti vaihtaneensa meidän luokkaa, eli seuraavaksi siirryttiin koko luokan voimin toiselle puolelle kampusta ja kello oli jo 5 vaille 12, kun puolelta piti alkaa. Pidettiin vähän lyhennetty tunti sitten, ja ei sielläkään kovin ihmeitä kyllä tehty.

Mentiin syömään, ja syötiinkin niin hyvää ruokaa, että nam! MAKKARAA, perunaamuusia ja kurpitsaa ja kirsikkatomaatteja, nam! Oli hyvä ruoka, ja parempi mieli.



Sen jälkeen oli vuorossa englantia, ensin oltiin luokassa hetki ja siellä käytiin midterm-vaiheen asioita läpi. Sitten mentiin kirjastoon, missä kirjastotäti opetti meitä käyttämään hakusysteemiä ja tekemään tunnukset kirjastoon jne. Se oli oikeasti hyödyllistä.

Tän jälkeen käytiin hakemassa välipala croissantit ja kiiruhdettiin viimeiselle luennolle, se meni yllättävän nopeasti ja kivuttomasti. Kuuden aikaan päästiin pois ja sai huokasta helpotuksesta, että selvisi tästäkin koulupäivästä.

Naureskeltiin, että meillä tosiaan on 28 koulupäivää koko lukuvuoden aikana, semester kestää 14 viikkoa ja meillä on 2 päivää viikossa koulua, tosin tohon päälle kaikki työt! niihin menee aikaa ja tenttipäivät sitten vielä.

Ilta meni rauhassa oleskellen huoneessa ja menin ajoissa nukkumaan, kun tosiaan piti keskiviikkona herätä 7.

KE 20.2.2013

KK takana! Ollaan siis kuukausi oltu reissussa. Nopeasti on mennyt kyllä sentään! Miettikää, 1/4 jo takana ja sitten oon takaisin Suomessa kaikkien riemuna :) Kirjoitan myöhemmin lisää "1kk takana" -juttua :)

Tänään piti herätä jo 7! Huh. Yllättävän kivuttomasti se meni. Suihkuun ja aamupuuro naamaan ja kohti koulua! Aamua piristi myös suunnattomasti Mummolta ja Papalta saatu ystävänpäiväkortti! :) Käytiin ihan ekana koululla hakemassa ne meidän paperit mukamas Candy Leeltä, no se toimisto aukes vasta 8.45, niin mentiin kiltisti luennolle. Alkuun luento oli aika puuduttava ja meinasinkin torkahtaa sinne. Sitten oli kuitenkin ihan mielenkiintoista, ja tää koko koulu on kyllä yhtä Applen ylistämistä! IHmekään että kaikki täällä ostaa niiden tuotteita kun vuorotellen jokaikinen opettaja kehuu niitä ja näyttää videoita niistä ja niiden tuotteista, ja kuvia. Huh.

Luento oli ja meni ja sitten menin hakemaan ne meidän paperit ja ne allekirjoitukset toisetkin niihin, oli nekin hoidettu. Kävin myös varaamassa lääkäriajan .. Syötiin välipala, namnam hunaja-kinkku-juusto -croissant ja mentiin tutoriaaliin.

Siellä yks ryhmä piti jo esityksensä ja tuli vähän pakokauhu, että apua, pian munkin pitää samalla lailla pitää noita esityksiä! ehkä ne siitä sitten?

Tunnin jälkeen lääkäriin, oli kiva lääkäri ja sen kanssa oli kiva puhua enkkua ja tuntu että puhu itekin oikein, wuhuu. Mielelläni käyn siellä kerran viikkon puhumassa englantia. Maksoi taas sen 15hkd, ja sain kasan lääkkeitä. Mulla siis edelleen on pää tosi tukossa ja limaa riittää ja mulla on nyt ollut korvat tosi kipeinä kans ja ne menee lukkoon ja aukeaa ja sattuu. Sain kasan lääkkeitä mukaan ja tulehdusta ei ole. Lääkäri käski ottaa iisisti ja levätä kunnolla.



Kävin hakemassa vielä salaatin mukaan, siinä oli hunajameloonia !! NAM!

Illalla suunnattiin vielä viinikurssille, vaikka lääkäri koittikin kovasti antaa mulle sairaslomaa. Tunti meni ihan okei, vaikka alkuun meinasin ihan oikeasti nukahtaa, pää alkoi nuokkua, koitin juoda vettä ja söin sisuja, niin kyllähän se meni taas. Maisteltiin 3 Bordeaux-laista viiniä, aiheena oli siis Bordeaux-alue Ranskassa.



Nyt ilta kiltisti kotona ja parannun!!! Haluan olla terve ja päästä urheilemaan ja menemään kavereiden kanssa! Tahtoo!

NIIN ja meidän maanantai! Se oli hyvän ruoan päivä se, päivällä mentiin koululle salaatille, NAM! Ja sen jälkeen vähän shoppailtiin ja illalla sitten mentiin IKEAAN! En ostanunut muuta kuin hengareita, ja näkkäriä! mutta syötiin niin hyviä lihapullia että nam! Hassua oli kun mentiin metrolla ja bussilla sinne, matka kesti yli tunnin ja maksoi aika paljon, takaisin tultiin taksilla, joka kesti 10min? ja maksoi vähemmän. Se oli hyvä päivä se :) ja sain iltapäivällä kirjeen! Ja paketin Suomesta, sain siis fazerin sinistä, nam ja ystävänpäiväkortin! Kiitos Tuomo :* Oli kyllä niin hyvä mieli loppupäivän ja oli aamullakin jo kun sai niin kivoja uutisia :) A good day.



Semmoinen viikon alku täällä! Hyvin on kyllä onnistunut välttämään nuudeleita ja riisiä :) Kaurapuuro on hyvää, nam. Ja hyvä mieli muuten, mutta tää kipeys, niin ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti