tiistai 29. tammikuuta 2013

first day in school!

Päivät menee kyllä niin nopeasti! Tänään oli kello soimassa jo klo 9, vaikkei ollut mitään syytä herätä, niin silläpä jatkoinkin unia vielä tunnin. 8 aikaan olin herännyt kamalaan paniikkiin "tänään alkaa koulu, en halua mennä sinne, pelottaa". 11 aikaan lopulta päätin nousta kunnolla ja kyllä, minä lähdin lenkille!! Wuhuu. Se oli kyllä terapeuttista, juoksin pitkin Kowloonin saaren rantapromenadia auringonpaisteessa (oli kuuma!) ja kuuntelin ipodista Apulantaa, good start for the day.

Lenkin jälkeen kämpillä suihku ja sitten rasvamonttuun (kysyin tänään pojilta, että mistä ihmeestä tää nimi on tullut, niin kuulemma helsingissä forumin alakerrassa on samantapainen paikka ja samalla kutsumanimellä) syömään Elisa, Eliaksen ja Velin kanssa, söin sitten riisiä ja muutaman kananpalan ja muutaman kurkun palan. Oli ihan täyttävää. Oli melkein ihme olo kun oikeasti oli jo nälkä! Täällä ei ole montaa kertaa kyllä tullut näläntunnetta, mutta nyt sekin hetki sitten koitti.

Käytiin vielä läheisessä International-ruokakaupassa, mutta ei siellä oikein ollut mitään kansainvälisiä tuotteita sen enempää kuin muuallakaan. Mutta, ostin suolaa ! ja hilloa! niin saa vähän maistuvampaa puuroa sitten :) Jos vaikka osaisin tehdä sellaista. Mieli tekisi kyllä mannapuuroa, namnam. ja hapankorppuja. ja ruisleipää. ja juustoa. ja kalinkaa. ja lihapullia (itsetekemiä). ja kalaa, LOHTA!. jaja vaikka mitä.

Kämpillä siivoiltiin, tai ihana kämppiksenki Elisa siivosi ja kuurasi meidän kylppärin ja nyt se alkaa olemaan ihan siedettävä jo! Kiitos Elisa! :) ja muutenkin kämppä on paljon mukavampi kun on siistiä.

Aloin panikoida koulua uudestaan, mitä jos en osaa, mitä jos en ymmärrä jne. Skypettely Tuomon kanssa :* sai onneksi ajatukset muualle, ja sitten olikin jo aika lähteä kouluun!

Oltiin ajoissa luokan edessä ja siihen tuli yks tyttö juttelemaan, joka oli kans vaihtari ja samalle kurssille tulossa. Ennen kurssia sain myös "ilouutisia", en päässyt sitä fitness-testiä läpi, joten kurssi kutsuu ! Kuinka naurettavaa! Oon kuitenkin käynyt salilla ties kuinka monta vuotta, ja osaan kyllä tehdä siellä, niin ei. Pieni ärsytys iski tästä.

Tunnit alkoi, ja opettaja puhui onneksi tosi selkeää englantia ja kyllä siellä kaiken oleellisen ainakin ymmärti. Jonkin verran siinä kurssissa on hommaa, että saa nähdä millaisia ne muut kurssit on, miten ne kaikki saa sitten tehtyä. Pieni ahdistus iski tuntien jälkeen, että täällä on pakko tehdä kamalasti töitä, että pärjää ja saa kurssit läpi. Huh. Mutta kyllä tästä selvitään!

Käytiin testaamassa paikallinen burger-mesta, missä muut kävi jo eilen. Oli kyllä hyvät burgerit, paremmat kuin mäkkärissä tai muulla. Oli ihan omatekoisen pihvin makuista.

Johan oli päivä! Muttajoo, kyllä se tästä lähtee! :) Kyllä mä selviän. Ihan mistä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti