maanantai 28. tammikuuta 2013

The Peak

Aamulla päätettiin Elisan kanssa että nyt riitti kiinalainen ruoka ja laitettiin googlemapsiin taikasanat "Subway Hong Kong". Nopea vilkaisu karttaan ja ajateltiin, että joo tuolla se on, että kyllä me löydetään. Lähdettiin rantaa pitkin kävellen sinne, välillä oli kuuma ja välillä aivan jäätävän kylmä, tuo tuuli on kyllä jotain aivan uskomatonta! Huh.




Löydettiin Subway ! Helpostikin vielä, matkalla muutama kiinalainen iloisesti sanoi meille "hellou" oltiin että mitäs ihmettä, mutta moikkailtiin takaisin. Subway löytyi semmoiselta aurinkoiselta aukiolta ja siellä auringonpaisteessa nautittiin viikon pelastusta, ah.



Käveltiin takaisin Hallsseille, otettiin pojat matkaan ja lähdettiin lenkkarikaupoille! Lenkkarit löytyi, jee! Huomenna siis lenkille! Ja on hienotkin vielä ;) kierreltiin hetki vielä siellä ja mentiin sitten mäkkäriin, osa söi ja me tyydyttiin jäätelöön. Takaisin Hallsseille matkalla mietittiin, että pitäiskö tehdä extempore-reissu ja mennä käymään Peakilla! Noh, hetki sitä sitten arvottiin ja päätettiin lähteä! Ensin muutamalla metrolla ja matkaan lähti myös Iina ja muutama ruotsalainen. Peakille mentiin vanhalla tramilla, jonne sai kyllä jonottaa KAUAN. Lopulta päästiin ylös asti, oli kyllä jyrkkä nousu. NIin kiivettiin näköalatasanteelle ottamaan kuvia, ja olihan sieltä kyllä hieno näkymä :) Ei voinut muuta kuin ihmetellä sitä. Kamala tuuli oli, ja sen huomaa varmasti hiuksista!








Tultiin muutama kerros alaspäin ja löydettiin muut BurgerKingista, vetäistiin siinä sitten hampparit ja sitten mentiin vielä ostamaan kortteja !! ja ihmettelemään ulos. Ulkona oli aivan mielettömän kylmä! Ottaen huomioon, että aamulla oli kuuma, niin nyt oli enää vain reilu 10c lämmintä ja oli kyllä kylmä, oltiin aivan jäässä kun jonotettiin alaspäin menevään tramiin.

Vihdoin ja lopulta päästiin alas ja sitten oli vielä kahden metron ja pitkän kävelyn mittainen kotimatka edessä.

Oli kyllä vauhdikas ja hyvä päivä. Nyt on nähty sekin Hong Kongin yksi suurimmista nähtävyyksistä!

Illalla skypettelin :* ja siivottiin! ja mentiin testaamaan, millaista puuroa ja nuudeleita saadaan aikaan.. jajoo, mun puurontekotaidot tietäen hmm, kaipaisin mun puuronkeittäjää tänne :*

Niin ja saatiin jopa yksi kurssikin lisää! Ehkä se tästä tosiaan lähtee. HUomenna sitten ekoille luennoille, o-ou!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti