sunnuntai 27. tammikuuta 2013

leppoinen sunnuntai

Rento sunnuntai. Heräiltiin rauhassa, käytiin suihkussa ja lähdettiin sitten Eliaksen ja Elisan kanssa ensin tutkimaan miten ja missä täällä pestään pyykkiä ja sitten pohdittiin, että millä ihme kortilla noihin skooner-roomiin ja muihin 2. kerroksen tekemispaikkoihin pääsee, mutta niihin tarvii jonkun eri kortin vielä jostakin.

Jarkko liittyi kanssa joukkoomme ja lähdettiin lounaalle, mentiin syömään dumplingsseja ja noodelikeittoa, oli kyllä hyviä dumplingseja, en ollut niitä vielä kertaakaan syönyt. Otin täytteeksi niihin pinaatti-liha, karri-kana ei ollut oikein hyvä. Oli myös hauska syödä puikoilla keittoa ja kyllähän sekin sujui.

Lähdettiin sieltä sitten vähän kauppoja kiertelemään, niissä oli ihan kamalasti porukkaa! kaikki käy tietenkin viikonloppuisin kaupungilla kun on vapaata. Käytiin kahdella eri ostarilla, molemmat tässä vieressä, ja toisessa oli sisällä vähän niinkuin lasten minihuvipuisto!


Kamala mekkala siellä ainakin oli, kunnon huuto koko ajan.


Miettikää miten siisti tommonen paikka olis pienenä ollut! tai Eliaksen sanoin "miksei se vois vieläkin olla".

Ei kuitenkaan menty kyseistä paikkaa testaamaan vaan lähdettiin etsimään urheilukauppaa mistä saa lenkkareita! (miksen ottanut omia lenkkareita Suomesta mukaan, oi miksi?) Haluan nimittäin urheilemaan! ja pian kiitos. Löydettiin kauppa ja iso kuin mikä, vähän ehkä joku Stadiumin tai Budget Sportin tapainen. Siellä oli kuitenkin niin ryysis, että kun oltiin yksiä kenkiä koitettu niin päätettiin tulla huomenna uudestaan kun ei ole ihmisiä niin paljon.

Haettiin vielä hedelmämehut läheltä, siellä siis sai vastapuristettua mehua, mistä vain hedelmästä, otettiin kaikki ihan perusomenamehut, koska pojat kehu sitä niin paljon. No, oli se kyllä kieltämättä hyvää. :)

Asuntolalle takaisin, ja sitten olikin vuorossa pyykinpesu! Wuhuu. Mentiin pesuhalliin ihmettelemään niitä pesukoneita ja lopulta, kahden puhelun jälkeen ja yhden kiinalaisen neuvojan jälkeen saatiin kuin saatiinkin pesukone pyörimään! Hämäsi vain hieman kun ei ollut muuta kuin 95c ohjelma, saa siis nähdä millaisi vaatteita sieltä kohta tulee!

Ainiin ja löydettiin lopulta myös postimerkkejä.

Illalla vielä syömään jotain ja huomenna joillakin alkaa koulu, mutta meillä ei varmaan.. Siksi tuo, ettei varmaaan, kun ei tosiaan tiedetä mitä kursseja meillä on kun se on tehty hieman vaikeaksi ja epäselväksi täällä. Kyllä se tästä lähtee!

Tänään on kans viileämpi päivä.

Hyvää sunnuntaita sinne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti