perjantai 12. huhtikuuta 2013

studying

Viikko on mennyt kyllä niin hyvin kouluhommien parissa ettei koskaan, en ole varmaan koskaan opiskellut niin paljon kuin täällä ja käyttänyt siihen aikaa! Huh. ja täällä on ollu ihan mielettömän sateista ja kylmää, täällä on nyt kylmempi kuin oli tammikuussa ! Vuodenajat hieman sekaisin. No, tammikuussa ei olisi kuulunut olla niin lämmin, ja nyt ei kuuluisi olla näin kylmä. Mutta kuitenkin, annoin kaikki mun pitkät talvisemmat vaatteet kuitenkin Tuomon mukaan, harkitsen vakavasti takin ostamista..

7.4. Sunnuntai oli yllättäen sateinen päivä, ja se menikin kouluhommia tehdessä ja salilla käydessä. Illalla vietettiin porukalla leffailtaa ja tilattiin pitsaa. Oli kyllä hyvä ja onnistunut ilta, näitä lisää! Leffoja katsottiin oikein kaksi kun ensimmäinen olikin niin lyhyt. Toinen, The Gray, oli jo vähän pelottavakin enkä kaikkia kohtia sieltä uskaltanutkaan katsoa. Leffaeväänä meillä oli myös salmiakki ja fazerin sinistä, nam.

8.4. Viikko alko kivasti ryhmätyön tekemisellä maanantai aamuna. Sekin oli kyllä yhdenlainen show, yksi poika ei ollut tehnyt mitään vissiin ryhmätyön eteen, tuli kuitenkin tuonne harjoittelukertaan paikalle. Harjoiteltiin se läpi ja nähtiin muuten samalla papukaijoja! koulun ikkunasta, siellä ne puussa kökötti. Ryhmätyössä piti olla 10 tieteellistä lähettä, niin meillä oli lähteinä mm. yrityksen nettisivut, mitä oltiin käytetty mallina yrityksessä, sekä facebook! että wikipedia! Sanottiin Elisan kanssa että pitäisköhän tälle tehdä jotain, mutta ne paikalliset oli vaan, että on se hyvä ja ok jne. Oltiin vaan, että jaahas.

Maanantai meni muutenkin kouluhommien parissa, käytiin päivällä porukalla lounaalla ja syötiin namnam pasta carponaraa! Päivän naurut saatiin, kun yksi porukasta kysyi: "Mitä eroa on carponaralla ja bolognesella?" :) Loppuilta meni yllättäen kouluhommissa.

Tiistaina 9.4. oli sitten se kauhulla odotettu ryhmätyöesitys! Hui. No, se meni miten meni. Oli se aika hurjaa alkaa höpöttää englantia siellä luokan edessä. Opettaja ei sanonut muuten meidän lähdeluettelosta muuta kuin että ne oli vain väärin merkattu sinne, just.. No näköjään tuolla tyylillä sitten. Oli helpottunut olo kuitenkin, kun se oli ohi. Sitten oli vielä englannin tunnit edessä, ja illalla vielä luennot. Ilta meni siinä ja illalla sai skypetellä Tuomon ja Mummon&Papan kanssa vielä :)

Keskiviikkona 10.4. ONNEA MUMMO! <3 Oli sitten viiniesseen palautus, huh. Aamulla oli kuitenkin koulua ja tutoriaalit, siellä meidän piti mennä wikitravelin sivuille ja muuttaa jotain tietoja sieltä! Se on kyllä helppoa, kuka tahansa voi tosiaankin mennä muuttamana wikipediaan ja wikitraveliin ihan mitä vaan. Illalla piti sitten palauttaa ne viiniesseet ja sitten oli tietenkin ne viiniluennot vielä. Siellä kyllä tulee niin paljon asiaa ja muistettavaa, että huh. Illalla oli kyllä niin väsy, että ajoissa nukkumaan.

Torstaina 11.4. Meni kyllä niin opiskellessa ettei koskaan, heräsin 9, kävin salilla ja otin aamupalaa ja sitten aloin kirjoittaa esseetä! Tein sitä kokopäivän, ilta kuuteen asti (välissä haettiin ruokaa takeawayna ja pesin pyykkiä). Kuudelta mentiin koululle tekemään toista ryhmätyötä, sieltä kun palattiin niin esseen kirjoittaminen jatkui ja jatkui, huh! Sain sen kyllä miltei valmiiksi, mutta ei paljoa tarvinnut miettiä, mitä muuta sitä olisi tehnyt. Illalla alkoi myös kipeys tuntua itsessäkin, tosi moni täällä hallsseilla on nyt flunssassa ja on se nyt muhunkin tarttumassa :/

Perjantaina 12.4. Aamulla heräsi vain kipeään oloon. Tein kuitenkin reippaasti esseetä vielä, kiitos Tuomo avusta! :* Iltapäivällä lähdettiin Elisan kanssa Iinalle suunnittelemaan meidän ensi viikon Singaporen reissua!! JEE! Käytiin ensin lounastamassa ihanassa paikassa, Vermicelli Chicken Lemon Grass -ruoan söin, nam.

Perjantaina napsin pitkästä aikaa myös muutaman kuvan, mutta tosiaankin aika on mennyt vain opiskeluun tällä viikolla ja nyt otan viikonlopun kevyesti ja haluan eroon tästä kipeästä olosta! Ensi viikolla vielä ryhmätyö ja muutama palautus, ja sitten hermoloma Singaporessa!

Mahtava lounaspaikka, nam! :)

Singapore, here we come!

Väärinpäin mutta olkoon,!

The Peak näkyy siellä takana!

Tuo koko ruskea rakennelma on meidän koulukampukse yksi sivu, ja bussiasema on se, mistä mennään lentokentälle mm!

Tätä tein eilen, perehdyin mm noihin kirjoihin!
Mukavaa viikonloppua teille kaikille sinne Suomeen! :) Ps. TJ 39!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti