torstai 25. huhtikuuta 2013

a good day

Tänään on ollut yksi parhaita päiviä Hong Kongissa!

Tänään mulla oli kivaa koulussa! Siellä oli jopa mielenkiintoista ja viihdyin siellä, oli siis luento ja sitten tauon jälkeen tutoriaali. Välissä kävin kyllä syömässä pahaa ruokaa, mutta ei se koko päivän fiilistä lannistanut. Iltapäivällä ensin skypettelin Tuomon kanssa <3 ja sitten, kun ulkona paistoi aurinko niin, kiitos Tuomon tsempin, päätin unohtaa koulustressin ja lähdin ulos rantaan kirjoittelemaan kortteja ja lukemaan kirjaa, Jespekin sinne ilmestyi ja oli kyllä hienot maisemat ja hyvä fiilis olla siellä.

:)

Illalla piti vielä suunnata viinikurssille, pistinkin kesämekon päälle ensimmäistä kertaa Hong Kongissa! Viinikurssillakin oli hauskaa! Miten aloin yhtäkkiä viihtyä koulussa.. No mutta oli kivaa, ehkä tuo aurinkoinen sää vaikuttaa kaikkiin noin piristävästi.

Lopputunnista, saatiin meidän esseet ja midtermit takaisin JA esseestä sain A! (Asteikko menee A+ - F, eli A+ on paras, A, B+, B, C+, C, D+, D, ja F on fail, eli hylätty) ja midtermistä sain B!!! Olin niin onnellinen, olin varma että se koe ei mennyt läpi kun se oli niin mahdottoman vaikea mun mielestä, mutta miten kävin, kyllä nousi opiskelumotivaatio uusiin lukemiin tuon B:n myötä!

Hyvillä mielin hallsseilla ja matkalla törmättiin tuttuihin ja mut saatiin ylipuhuttua Horse Race -tapahtumaan. Se on joka keskiviikko Happy Valleyssa, en ole vielä kertaakaan ollut siellä, joten olihan se mentävä testaamaan :) paikka oli vaikuttava ja siellä oli paljon porukkaa, enemmän länkkäreitä kuin paikallisia. Ne oli siis laukkakilpailut. 4 lähtöä ehdittiin katsella siellä.



lähtöportilla

ja siinä mennään

pitihän sitä veikata!

Viimeinen lähtö katseltiin yläparvelta

Kenttä ei ollut ovaalin muotoinen vaan vähän epämääräinen



Semmoiset laukkakisat oli ne. Hyvää seuraa, lämmin sää, niin mikäs siinä, mukava leppoinen ilta :)

Eilenkin tiistaina oli muuten hyvä keli ja kävinkin kääntymässä rannassa eilenkin, muuten meni koulussa eilinen ja porukalla syömässä ja ihmisten kanssa hengatessa. 

Tämä viikko on muutenkin ollut kiva, toivottavasti jatkuu kivana :) tuo aurinkoinen sää tekee kyllä ihmeitä!

Hyvää loppuviikkoa kaikille ! :*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti