tiistai 16. huhtikuuta 2013

Huomisen jälkeen helpotus

Huomisen jälkeen saa niin huokaista helpotuksesta!

Huomenna on päivällä meidän ryhmätyöesitys, 10 powerpoint slidea selitettäväksi, huh.. JA illalla on vielä viimeinen ja vaikein midterm- koe! Viinikurssista, en ole ikinä lukenut mihinkään kokeeseen niin paljon, käyttänyt aikaa tai tehnyt mindmappeja kuin tähän kokeeseen, se on myös vaikeinta, mitä olen joutunut opettelemaan, koska tästä ei ollut mitään ennakkotietoja..  Eli, tsemppiä mulle huomiselle!

Sen jälkeen saa kuitenkin huokaista helpotuksesta, pakata matkalaukun ja torstaiaamuna suunnata lentokentälle, Singapore, here we come! JEE!


Loppuajaksi on onneksi enää enkun aine, vaikea kuin mikä kylläkin, ryhmäraportti ja tietty 4 tenttiä. Sitten, viiden viikon kuluttua, on aika tulla kotiin! Sitten voisi laulaa "ja _tyttö_ on tullut kotiin! :p

Kävin eilen myös lääkärissä, tämän ärsyttän-sitkeän-kamalan-kunnon-kuume-yskä-nuha -flunssan kanssa. Ensin mitattiin kuume, sitä oli ja sen seurauksena mulle tuotiin tuo katukuvastakin tuttu maski. Pidin sitä sen hetken kun olin siellä lääkärissä, sitten se lähti kyllä pois.




Sain taas kasan lääkkeitä ja sairaslomaa! koulusta seuraavalle päivälle. On kyllä kamala olo, miten täällä voikin flunssat tulla paljon pahempina kuin Suomessa..

Loppu maanantain ja tiistain käytin huilaamiseen ja opiskeluun, ja skype-sisustamiseen :*

Hyvää loppuviikkoa kaikille sinne! :) Olette mielessä :)

Täällä oli eilen jopa lämmintä, 25c ja aurinkokin näyttäytyi hetken, ehkä se kesä tännekin tulee taas. Jos sääennusteita on uskominen, niin päästään nauttimaan myös Singaporeen ukkosesta, sateesta ja kuumuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti