perjantai 1. maaliskuuta 2013

takaisin arkeen

Takaisin arkeen. Pari päivää meni reissun jälkeen ihan rauhassa.

KE 27.2. Mentiin kouluun päivällä tutoriaali tunneille, käytiin koululla salaattilounaalla, nam! Hallsseilla oli kunnon pyykinpesua kun piti kaikki reissukamat pestä. Illalla suunnattiin vielä viinikurssille, ja se oikeasti on aika vaikea. Siellä pitää opetella kaikkia rypälelajikkeita ja maistaa ja haistaa viiniä, ja osata sen perusteella kertoa vaikka mitä siitä jo. Huh. Illalla menin pitkästä aikaa salille, jes!! Muuten ilta meni rauhassa vielä palautuessa reissusta. Vähän iski koti-ikäväkin kunnolla, onneksi on skype ja onneksi on tj 23 kun Tuomo tulee tänne :*

TO 28.2. Helmikuun viimeistä päivää viedään. Aamulla kävin lenkkeilemässä !! ja hedelmäkaupassa, nam! ostin ananasta, banaaneja, viinirypäleitä, mandariinieja, kiiviä ja jogurttia. Mandariinit ja kiiwit hinnoitellaan täällä kappaleittain, ei kiloilla niinkuin Suomessa. Oli kyllä hyviä hedelmiä, nam. Kelpasi syödä. Päivä meni muuten kouluhommia tehden, etin 5 tuntia lähteitä englannin aineeseen.. Siinähän se päivä meni. Mentiin hakemaan meidän opiskelija Octobus-kortit, se maksoi 90hkd, mistä saa 50hkd takaisin ja kortilla oli valmiiksi 20hkd. Sillä pitäisi saada kaikki metromatkat puoleen hintaan, mutta vähän kyllä epäilin sen toimivuutta kun takaisintulo matka maksoi saman verran kuin sillä "aikuisten" kortillakin. Käytiin rasvamontussa syömässä ja söin jotain riisiä ja jauhelihakastiketta :D ja jotain lihanpaloja, ihan makoisaa ruokaa oli. Illalla vielä etsin niitä englannin lähteitä, kyllä, oon tehnyt oikeasti koulujuttujakin paljon! Illalla oli kiva vielä skypetellä Tuomon, äitin ja Mummon ja Papan kanssa :)

PE 1.3.! Tänään on jo maaliskuu! Huh. Tarkoittaa sitä, että sunnuntaina tulee 6 viikkoa täyteen, mikä tarkoittaa sitä, että 1/3 koko reissusta jo takana. Lähdettiin puoliltapäivin museoon! Iinan ja Elisan kanssa. Mentiin Hong Kong Science museoon, se oli vähän niinkuin Heureka, ihan mielenkiintoinen, tykkäsin tästä kyllä enempi kun siitä viime kerran museosta. Tuolla pääs leikkimään kaikilla lastenjutuilla ja ne olikin ehkä parasta siellä :D Oli siellä muutenkin kaikkia mielenkiintoisia tekniikan härveleitä. JA me ostettiin kausikortit museoon! Miettikääpä sitä, minä otan kausikortin museoon! Tuonne olisi maksanut kerta 12,5hkd, 1,25e, ja se puolen vuoden kausikortti, millä pääsee 7 eri museoon niin paljon kuin haluaa maksoi vain 25hkd, 2,5e. Niin päätettiin sitten ne ottaa. Kyllä meitä vähän nauratti, että mitäs tytöt teki perjantaina, no hommaattiin museoon kausikortit.. No nyt pääsee lisää sivistymään sitten :) Museon jälkeen käytiin vielä syömässä Subissa, nam! ja haettiin jälkkäriksi munatortut, mitä monet on täällä kehunu, mutta ite en ollu vielä maistunut. Se oli kyllä hyvä. Jos sen nimi ei olisi munatorttu, niin ei siitä kyllä tietäisi että siinä kananmunaa on. Maistui lähinnä viinerillä ja sille keltaiselle täytteelle niissä. Käytiin vielä myös koululla vessassa, täällä hallsseilla oli vesikatkos 11.30-17.30. Ei vettä ollenkaan siis. Nähtiin Matti kans koululla ja porukalla käytiin kirjakaupassa ja ihmettelemässä.

Iltakin meni leppoisasti hallsseilla, kävin salilla jee! ja kattelin työpaikkailmoituksia.. Jos joku tietää jonkun työpaikan mulle kesäks niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan!!! :)

Kuvia vielä museolta:





Museon kausikortti :p

Näihin museoihin sillä sitten pääsee! Vielä 5 jäljellä :)

Siellä sai osoitella pistoolilla noita laattoja keittiössä ja kattoa miten ne vie sähköä :D








Jotain maaperä juttuja




Pelottavan näköisi ihmisiä, ne oli feikki mutta ne näytti ihan oikeilta ja puhu siellä.



Jättisaippuakuplia! Päästiin leikkimään!


Hämmentävä pöytä kun oli oikeasti vaan 1 pala, mutta peileistä heijastu loput





Oli hieno akvaario, ne kalat vaan lilluu tuolla



Munatorttu! Oli kyllä hyvää! Nam






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti